Selecteer een pagina

Beurs Blueprint

06-09-2021

Markt Indicator.

Markt Trend

Opwaartse Trend

De overall markt zit in een opwaartse trend. Sta open voor nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Status

Koopwaardig

De markt is in een opwaartse trend, of aan het herstellen van een korte consolidatie. Op zoek naar nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Pulse.

De grote indexen staan allemaal op, of rond hun all-time high koersen. Ondanks dat zie ik een aantal distributie dagen vormen, maar nog lang geen reden tot zorgen. Aangezien deze niet dicht op elkaar zitten en dus geen directe indicatie zijn dat er veel verkocht wordt door institutionele beleggers..

De trend van de beste aandelen blijft de beste indicatie hoe de markt er voor staat en de meeste marktleidende groeiaandelen staan er nog steeds goed voor. 

Ik blijf mezelf focussen op de sterke aandelen, en de sectoren waar het kapitaal naar toe roteert. Als je die signalen blijft volgen zijn er voldoende kansen op goede winsten te pakken ondanks dat er veel aandelen niet goed voor staan. Ben dus vooral kritisch in je selectie en besluit om te kopen.

Want zoals vaker gezegd; je beste risicobescherming is om op het juiste moment te kopen. Laat je dus nooit verleiden om te vroeg te kopen en daarna te hopen dat het aandeel gaat doen wat jij wilt.

 

De Indexen.

Nasdaq 100

 

S&P500

 

Russell 2000

 

Top 10 Blueprint.

WDAY koopsignaal als het door $282.77 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-EMA lijn.

 

CPRT koopsignaal als het door $146.44 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

 

PLTR koopsignaal als het door $25.76 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

 

FND koopsignaal als het door $126.68 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-EMA lijn.

 

AFRM koopsignaal als het door $101.00 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder op $93.00.

 

ZI koopsignaal als het door $67.63 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-EMA lijn.

 

SNAP koopsignaal als het door $77.88 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

 

SHOP koopsignaal als het door $1562.00 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

 

NVDA koopsignaal als het door $230.43 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-EMA lijn.

 

AMBA koopsignaal als het door $139.85 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder op $130.18.