Selecteer een pagina

Beurs Blueprint

16-08-2021

Markt Indicator.

Markt Trend

Opwaartse Trend

De overall markt zit in een opwaartse trend. Sta open voor nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Status

Koopwaardig

De markt is in een opwaartse trend, of aan het herstellen van een korte consolidatie. Op zoek naar nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Pulse.

De futures voor komende week staan lager door slechter dan verwachtte economische cijfers uit China. En ook de ontwikkelingen in Afghanistan zullen de komende dagen impact hebben op de beurzen.

De overall markt was afgelopen week wisselend, de small caps (kleinere bedrijven) en groei aandelen deden een stapje terug. Maar de Dow Jones en de S&P500 haalde weer een nieuwe recordhoogte zoals we dat de afgelopen weken vaker zien.  

Naast sterke koersen in de staal, materialen, financials, budget retail en woning-gerelateerde sectoren hadden ook een aantal grote bedrijven een goede week, zoals Apple, Microsoft, Tesla en Alphabet (Google).

Op verzoek van een aantal van jullie heb ik deze week de focus gelegd op wat bekendere aandelen die er goed voor staan. Blijkbaar vinden sommige het makkelijker om te beleggen in namen die bekend voorkomen in plaats van aandelen die er het beste voor staan.

Niet dat de aandelen die in de onderstaande Top-10 Blueprint behandeld worden er niet goed voor staan, juist wel. Maar het kan bij sommige van deze aandelen wel wat langer duren voordat ze het koopsignaal triggeren en een echte kans geven om te kopen.

 

 

De Indexen.

Nasdaq 100

 

S&P500

 

Russell 2000

 

Top 10 Blueprint.

​PLTR koopsignaal als het door $27.50 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-SMA lijn.

 

DASH koopsignaal als het door $105.50 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-SMA lijn.

ABNB koopsignaal als het door $154.80 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

SNAP koopsignaal als het door $79.18  breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-SMA lijn.

DE koopsignaal als het door $388.52 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-SMA lijn. Deere & CO publiceert de kwartaalcijfers op 20 augustus.

 

GFL koopsignaal als het door $36.70 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-SMA lijn.

TSLA koopsignaal als het door $730.00 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-SMA lijn.

 

TEAM koopsignaal als het door $343.15 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-SMA lijn.

SQ koopsignaal als het door $283.19 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-SMA lijn.

 

COIN koopsignaal als het op sterk handelsvolume verder omhoog gaat vanaf de $260.00 als steun. En dus niet ver onder de $260.00 uitkomt. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-SMA lijn.