Selecteer een pagina

Beurs Blueprint

23-08-2021

Markt Indicator.

Markt Trend

Opwaartse Trend

De overall markt zit in een opwaartse trend. Sta open voor nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Status

Koopwaardig

De markt is in een opwaartse trend, of aan het herstellen van een korte consolidatie. Op zoek naar nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Pulse.

De futures voor komende week staan licht hoger voor komende week, ondanks dat de beurzen afgelopen week negatief begonnen hebben ze het sterk afgesloten doordat de Nasdaq en S&P500 steun vonden op de 50-SMA.

 Door het sterke slot van de week blijven de signalen op groen staan. Ondanks het lage percentage aandelen boven de 50 en 200 moving average. Dit blijft weerspiegelen in de neerwaartse druk die de Russell 2000 blijft ervaren. De stijgende indexen blijven gedragen worden door een beperkte selectie aandelen.

NVidia is mijn top aandeel voor deze week. Afgelopen week publiceerde het sterke kwartaalcijfers met $1.04 winst per aandeel ten opzichte van $0.55 voor Q2 in 2020. Een stijging van 89%, én daarnaast ook net iets beter dan de consensus van de analisten was.

Op donderdag triggerde NVidia mijn koopsignaal op $197.70 als vroege aankoop in reactie op de kwartaalcijfers. Na het sterke slot van de week staat het nu net onder de $208.75 wat een volgend koopsignaal is. Als NVidia hier maandag, of deze week op sterk volume doorheen gaat dan breid ik mijn positie zeker uit.

Op de grafiek van NVidia hieronder kun je wederom mooi zien dat op donderdag en vrijdag het handelsvolume enorm hoog was in reactie op de cijfers. Een teken dat institutionele beleggers aan het inkopen zijn geslagen. Door zelf ook in te stappen profiteer je direct mee van de koersstijging die zij veroorzaken.

 

 

 

 

De Indexen.

Nasdaq 100

 

S&P500

 

Russell 2000

 

Top 10 Blueprint.

 

​NVDA koopsignaal als het door $208.75 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

SITM koopsignaal als het door $208.50 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-EMA lijn.

 

PAYC koopsignaal als het door $475.20 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-EMA lijn.

 

TEAM koopsignaal als het door $343.15 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-SMA lijn.

 

SAIA koopsignaal als het door $249.83 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-EMA lijn.

 

COIN koopsignaal als het door $260 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

 

GDYN koopsignaal als het door $25.07 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-EMA lijn.

 

DLO koopsignaal als het door $68.71 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder op $59.88.

 

CFLT koopsignaal als het door $54.70 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-EMA lijn.

 

FA koopsignaal als het door $24.66 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-EMA lijn.