Selecteer een pagina

Beurs Blueprint

30-08-2021

Markt Indicator.

Markt Trend

Opwaartse Trend

De overall markt zit in een opwaartse trend. Sta open voor nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Status

Koopwaardig

De markt is in een opwaartse trend, of aan het herstellen van een korte consolidatie. Op zoek naar nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Pulse.

Zowel de Nasdaq als de S&P500 sloten de afgelopen beursweek af op nieuwe all-time highs. Ook ziet de Russell 2000 er goed uit. Hoewel de Russell 2000 is zijn eigen zijwaartse trend blijft zijn heeft die zich afgelopen week wederom netjes hersteld van een kleine dips aan de onderkant door de 200-SMA heen. De week is afgesloten net boven de belangrijker moving-average lijnen wat een goed signaal is.

Het aantal distributie dagen, wat voor mij een indicatie is voor een aankomende correct, blijft op 2 voor de Nasdaq en 3 op de S&P500. Beide geen reden voor zorg voor de komende week.

Naast de indexen is het goed om ook te kijken naar de koersontwikkeling van de belangrijkste aandelen om een goed gevoel te krijgen bij de trend van de algemene markt. En ook dat ziet er goed uit waarbij de meeste leidende aandelen sterk blijven.

De omstandigheden om de beste aandelen te kopen blijven er goed uit zien, mits een aandeel zelf een goede setup laat zien. Het beste risico-management is om aandelen op het optimale moment te kopen.

 

 

 

De Indexen.

Nasdaq 100

 

S&P500

 

Russell 2000

 

Top 10 Blueprint.

 

​AMD koopsignaal als het door $111.71 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-EMA lijn.

 

​COIN koopsignaal als het door $260.00 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

 

​FB koopsignaal als het door $377.55 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

 

​DLO koopsignaal als het door $70.18 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder op $59.88.

 

​ABNB koopsignaal als het door $154.80 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

 

​PLTR koopsignaal als het door $25.76 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 50-SMA lijn.

 

​SONO koopsignaal als het door $42.57 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 10-EMA lijn.

 

​ZI koopsignaal als het door $63.66 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-EMA lijn.

​MATX koopsignaal als het door $79.05 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-EMA lijn.

 

​IRM koopsignaal als het door $46.86 breekt op sterk handelsvolume. Plaats na een koop order een stop-verkooporder rond de koers van de 20-EMA lijn.