Selecteer een pagina

Top 10 Blueprint

12-07-2021

Markt Indicator.

Markt Trend

Opwaartse Trend

De overall markt zit in een opwaartse trend. Sta open voor nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Status

Koopwaardig

De markt is in een opwaartse trend, of aan het herstellen van een korte consolidatie. Op zoek naar nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Pulse.

De S&P 500 eindigde vorige week op een nieuwe all-time high, terwijl de NASDAQ eindigde op een nieuwe all-time closing high.

De Dow Jones sloot de week ruim boven zijn belangrijkste moving averages en niet ver onder zijn eerdere all-time high. Ondertussen bleef de small-cap Russell 2000 de duidelijke achterblijver van de vier belangrijkste indices en kwam nauwelijks boven de belangrijkste 50-DMA en 65-EMA uit.

Er is nog steeds een brede basis van groeiaandelen van hoge kwaliteit die goede kansen bieden. Veel die uitbreken en de markt mee omhoog nemen. Echter zie je dat het percentage aandelen boven hun 200-MA en 50-MA nog steeds laag is. Een signaal dat de sterke indices vooral gedragen worden een kleine groep aandelen.

Focus dus op de sterkste en snelst groeiende leidende aandelen, en zodra er een koopsignaal getriggerd wordt kan dat een goede kans zijn voor een goede winst. Door te focussen op de juiste koopsignalen bescherm je je eigen beleggingen tegen onnodige dalingen.

Blijf selectief met je aandelen selectie maar ben niet te voorzichtig met het durven nemen van een beslissing om te kopen. Bescherm je vermogen door een goede risk-reward ratio te vinden én met stop-loss orders tegen sterke dalingen.

Ben niet bang om wat eerder winst te nemen of je stop-orders sneller op te hogen naar break-even om jezelf te beschermen. Laat een mooie winst niet zomaar verdwijnen en weer veranderen in verlies.

 

De Indices.

Nasdaq 100

 

S&P500

 

Russell 2000

Top 10 Blueprint.

Watch BILL for a strong move through $192.89. With a stop loss at it’s 20-EMA.

 

Watch RH for strong volume move through $719.77 with a thight stop at it’s 50-SMA.

 

Watch JHG for strong volume move through $39.72 with a thight stop at it’s 50-SMA.

 

Watch FNWB for strong volume move through $18.00 with a thight stop at it’s 50-SMA.

 

Watch ABBV for strong volume move through $118.28 with a thight stop at it’s 50-SMA.

 

Watch LKQ for strong volume move through $51.68 with a stop at it’s 50-SMA.

 

Watch COF for strong volume move through $163.59 with a stop at it’s 50-SMA.

 

Watch ZS for strong volume move through $230.88 with a stop at it’s 50-SMA.

 

Watch KRT for strong volume move through $21.23 with a stop at it’s 20-EMA.

 

Watch MXL for strong volume move through $44.05 with a stop at it’s 50-SMA.

 

Watch FOXF for strong volume move through $159.11 with a stop at it’s 50-SMA.