Selecteer een pagina

Ontdek de principes om +100% rendement te behalen

Vul je naam en e-mailadres hieronder in, klik op de knop en je ontvangt direct mijn gratis gids met daarin de tijdloze beursprincipes voor ’triple digit returns’.

ervaring met beleggen

e-book downloads

%

gem. jaarlijks rendement

Beleggers Blueprint helpt jou met

het stap voor stap wegwijs raken in de wereld van beleggen. Door te leren welke soorten beleggingsvormen er zijn en welke het meest interessant is voor jouw persoonlijke situatie. Ook help ik je met alles wat er komt kijken bij het opzetten van een winstgevende beleggingsstrategie én hoe je die zo kunt inrichten dat het volledig past in je huidige leven.

De Beleggers Blueprint roadmap

Stop met dromen, start met doen.

Ontwikkel de juiste mindset

Leer bewezen strategieën

Werk aan financiële vrijheid

Haal levenslang resultaat

Waarom ik jou kan helpen?

Omdat ik ben begonnen zonder economische opleiding, achtergrond of enige financiële kennis.

Beleggen heb ik jarenlang gedaan naast een fulltime baan, 6 dagen in de week sporten én twee jonge kinderen. Ik weet dus als geen ander hoe je die balans moet vinden én hoe je ondanks beperkte tijd toch kunt zorgen voor een goed resultaat.

Naast 18 jaar eigen ervaring heb ik door de jaren heen tienduizenden euro’s geïnvesteerd in coaching, trainingen en courses om te leren van andere beleggers. Sommige enorme succesvolle beleggers, en anderen die vooral hun courses wilden verkopen.

Mijn duurste lessen waren het verliezen van €10.000-en op de beurs zelf. Ook heb ik verschillende keren mijn hele beleggingsaccount verloren en moest ik weer van voor af aan beginnen.

Opgeven is voor mij nooit een optie geweest. Ik wist dat beleggen mijn toekomst was én dat het mij zou helpen om financiële vrijheid te bereiken. En zelfs als dat niet zou lukken zou ik het nog altijd blijven doen, simpelweg omdat ik een enorme passie heb voor het spel.

Waarom het beter is om te leren van iemand die wél alle fouten gemaakt heeft, dan van iemand die zegt nooit verloren te hebben?

Omdat ik precies weet wat er voor gezorgd heeft dat ik die fouten gemaakt heb, en daardoor ook weet wat je moet doen om die te voorkomen.