Selecteer een pagina

Top 10 Blueprint

05-07-2021

Markt Indicator.

Markt Trend

Opwaartse Trend

De overall markt zit in een opwaartse trend. Sta open voor nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Status

Koopwaardig

De markt is in een opwaartse trend, of aan het herstellen van een korte consolidatie. Op zoek naar nieuwe long posities in de sterkste aandelen, zodra een goed koopsignaal getriggerd wordt.

Markt Pulse.

De Nasdaq en de S&P500 sloten afgelopen vrijdag af met een all-time high wat een teken is dat da markt tevreden was met het Juni jobs report in de US. Met 850.000 nieuwe banen in June een veel beter cijfer dan de gemiddelde verwachting van rond de 700.000. Daarentegen steeg de werkeloosheid naar 5.9%, waarbij de verwachting een daling tot 5.6% zou zijn. 

De Dow Jones haalde de hoogste slotkoers ooit met een winst van 0.4% op vrijdag. De Nasdaq en S&P500 sloten beide 0.8% hoger. Small cap aandelen bleven wat achter en de Russell 2000 sloot 1% lager.

Facebook (FB), Microsoft (MSFT) en Alphabet (GOOGL) behaalde ook weer een nieuwe recordhoogte, terwijl Apple (AAPL) uit een base is gebroken wat een sterk signaal is dat Apple richting nieuwe hogere koersen kan gaan. 

Als je portfolio met groeiaandelen de afgelopen tijd wat minder goed presteert dan ben je niet de enige. Hoewel er nog veel goede setups voorbij komen en aandelen uitbreken zijn er weinig die ook voldoende sterk zijn om echt door te zetten. Dit is al een tijdje gaande, en zoals eerder gezegd bescherm je winst dan ook op tijd.

Ben niet bang om wat eerder winst te nemen of je stop-orders sneller op te hogen naar break-even om jezelf te beschermen. Laat een mooie winst niet zomaar verdwijnen en weer veranderen in verlies.

 

 

De Indices.

Nasdaq 100

 

S&P500

 

Russell 2000

Top 10 Blueprint.

 CRWD als de koers met sterk volume door $260.82 breekt om de opwaartse trend door te zetten. Plaats een stop-loss order op de 20-EMA lijn.

 

SHOP als de koers met sterk volume door $1499.75 breekt om de opwaartse trend door te zetten. Plaats een stop-loss order op de 20-EMA lijn.

 

RH als de koers met sterk volume door $698.92 breekt om de opwaartse trend door te zetten. Plaats een stop-loss order op de 50-SMA lijn.

 

XEC als de koers met sterk volume door $74.97 breekt om de opwaartse trend door te zetten. Plaats een stop-loss order op de 20-EMA lijn.

 

HHR als de koers met sterk volume door $43.67 breekt om de opwaartse trend door te zetten. Plaats een stop-loss order op de 50-SMA lijn.

 

DKS als de koers met sterk volume door $102.92 breekt om de opwaartse trend door te zetten. Plaats een stop-loss order op de 50-SMA lijn.